Nieuws

Nieuws

Hier kunt u het laatste nieuws lezen:

In de loop van juni is de praktijk in Schiedam en Rotterdam weer opengesteld voor face to face contact voor cliënten die dat willen. Om het risico op besmetting met het cornonavirus zoveel mogelijk te beperken, zowel voor uzelf, als voor andere cliënten, als voor mij, verzoek ik u het volgende in acht te nemen:

 • Heeft u ziekteverschijnselen zoals neusverkoudheid, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 37,5 ˚C ) of koorts blijf dan thuis en kies voor een telefonische of video consult.
 • Dit geldt ook als iemand in uw huis dergelijke klachten heeft.
 • Houdt steeds tenminste 1,5 meter afstand ten opzichte van mij of andere cliënten mocht u deze tegenkomen.
 • Als u met het openbaar vervoer naar de praktijk komt, draagt u dan s.v.p. een mondkapje, conform de regelgeving die vanaf 1 juni geldt.
 • Bij binnenkomst maak gebruik van de desïnfecterende handgel die klaar voor u staat. In Rotterdam is het in de spreekkamer te vinden. In Schiedam staat er een pompje op het tuintafeltje voor de ingangsdeur (buiten dus), waarna u aan kunt bellen.
 • Kom op tijd en maak geen gebruik van de wachtkamer.
 • De deur van de spreekkamer staat open, u kunt doorlopen. We geven elkaar nog geen handen.
 • Na elke afspraak worden de deurklinken gereinigd.
 • Er kan geen gebruik gemaakt worden van de WC.
 • Wanneer zich in uw sociale leven contacten voordeden, waarbij het niet mogelijk was om 1,5 meter afstand te houden, vervang het face-to-face contact dan voor tenminste één week door telefonisch of videocontact.
 • Ik behoud me het recht voor om face-to-face contact te weigeren en in plaats daarvan een telefonisch of videoconsult aan te bieden, wanneer ik het risico op besmetting te groot vind.
 • Uiteraard neem ik zelf ook alle voornoemde voorzorgsmaatregelen in acht.

Ondanks deze ongewone omstandigheden hoop ik ons psychotherapeutische werk op een vruchtbare manier te kunnen voortzetten.

Vakantie/afwezigheid:

17 september 2021

28 september 2021

2 november 2021 ’s middags

5 november 2021

Het mailadres van de praktijk is beveiligd mits u eerst telefonisch contact met mij opneemt en niet vanuit uw eigen mailaccount (tenzij u een beveiligd mailadres hebt). Zet geen privacygevoelig informatie in een niet beveiligd mail.

Aanleveren ROM gegevens aan Stichting Benchmark GGZ (SBG):
Vanaf heden levert deze praktijk, op advies van de LVVP, geen geanonimiseerde ROM-data aan, aan de Stichting Benchmark in afwachting van nieuwe wetgeving die de privacy van de respondenten waarborgt.

Kwaliteitsstatuut GGZ:
Vanaf 1 januari 2017 is het voor zorgaanbieders in de GGZ verplicht om een kwaliteitsstatuut te hebben opdat de bedrijfsvoering van de praktijk inzichtelijk wordt voor cliënten. U kunt in mijn praktijk mijn kwaliteitsstatuut inzien.

Nieuwe privacywet (AVG):
Vanaf 25 mei 2018 is het verplicht voor praktijkhouders en andere bedrijven om zich aan de nieuwe privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) te houden. U kunt het privacystatement van de praktijk onder aan de pagina zien.